Al poble català ens agraden els bolets: anem a buscar-ne i en comprem a la tardor i a la primavera, i els degustem tot l'any.
El llibre que teniu a les mans presenta més d'un centenar de receptes amb el bolet com a ingredient protagonista. És tot un corpus de receptes originals que conformen el receptari de cuina boletaire més complet que s'ha recollit mai a casa nostra: aperitius, primers plats, segons plats i postres, així com una impagables consells per fer conserves, mostren diverses maneres de preparar els bolets, ja siguin crus, cuits, marinats, sencers, trossejats, en essència o com a guarnició.
El xef Miquel Màrquez és l'autèntic ideòleg de la cuina del bolet i l'autor de les receptes recollides en aquesta obra, unes fórmules que tenen com a punt de partida el seu lema personal: "La cuina del bolet és la cuina del seny". Trobareu el nostre xef als fogons del restaurant Sala, amb seu a Berga.
Wednesday, February 28, 2018
El Gran Llibre Dels Bolets (SALSA)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.